lauantai 26. syyskuuta 2015

12. My anime bag!!

Voimme kaikki unohtaa ne puheet aktiivisuudesta. Rehellisesti mulla on ollut vain kiire, enkä ole jaksanut sen takia päivitellä erityisemmin. Suoritan kuitenkin uutta aluevaltausta, joka koskee youtube ja päätin sen takia tehdä tänne blogiin sitä videota koskevan postauksen parilla kuvalla.

Video siis käsittelee con-laukkuni sisältö, mikä se on ja mitä siellä kannan. Alunperin videoon piti tulla enkku subit, mutta koska en osaa en saanut tekstityksiä kulkemaan alhaalta. Siunatkaa joku mut hyvällä videon editointi ohjelmalla ja editointi taidoilla. Olisin ikuisesti kiitollinen.

Joka tapauksessa. Mulla on nyt uusi mahtava con-laukku Lenzishopilta, mitä koristaa Freen Haru-chan. Vihdoin sain kauan unelmoimani laukun anime painatuksella. Rehellisesti Haruka ei ole lempparini. Kyseisestä laukusta siis löytyy myös Makoto, Rin, Rei ja Nagisa. Kyseisessä videossa kerron laukustakin tarkemmin, joten suosittelen katsomaan sen. Kysykää ihmeessä jos videosta tulee jotain kysyttävää, mitä vain. Rakentava palaute on myös tervetullutta.

Okay we can say good bye to activity. To be honest, I've been busy and lazy. Now I'm trying to take over youtube. (But I'm a failure aka loser) This post is about my new video, but sadly it's only in Finnish. Video is about what I have in my convention bag, but you can just check this post.

Anyway my bag is  from Lenzishop and really love that bag. It has print of Haru-chan's cute face. Finaly I have anime bag. You know, real anime bag. There are also Makoto, Rin, Rei and Nagisa prints. They're all so cute that I want to cry. It's made from really strong material and it's easy to clean when you can remove the flap of the bag. And believe me, you can fit a lot of stuff there. 






























2 kommenttia:

  1. Jonkun takia tykkään tämmösistä yksinkertaisista postauksista missä ihan vaan esitellään vaikka sit sitä laukun sisältöä. Ei sen aina niin ihmeellistä tarvitse olla! Tämmösistä käytännönläheisistä videoista saa usein vinkkejä itselleen.
    Sulle sopii tosi hyvin tuo videolla oleva peruukki ja tykkään sun persoonallisesta meikistäkin. Toivottavasti ehdit ja jaksat tehdä videoita pian lisää! ♥

    VastaaPoista
  2. Ah voi kiitos, et tiedäkkään miten iloiseksi tulin kun luin tämän kommentin. Melkein hypin tuolillani! Tarkoituksena olisi jotain saada taas tehdyksi, en vain ole ihan varma mistä aiheesta alkaisi seuraavaksi videota tehdä. 8--)

    VastaaPoista