tiistai 16. toukokuuta 2017

18. Nekoma !!

For English version scroll down, please

Ei taaskaan ole tullut kirjoiteltua, mutta sain inspiraatiota palata kirjoittelemaan taas kun rakkaat ystäväni tekivät itselleen cosplay-blogin. Tsekatkaa se, voin luvata, että tulee kyllä laadukasta materiaalia liittyen cosplayhin. --> cossikisut.blogspot.fi
Ajattelin oman blogin siivouksen jälkeen, että tästä tulee sellainen kiva yleinen life style -blogi, mutta suurin osa tästä sisällöstä taitaa kuitenkin liittyä jotenkin cosplayhin. Täytyy yrittää postailla muutenkin kuin vain tapahtumien yhteydessä tai cosseihin liittyen. Pahoittelut. No, en kuitenkaan ole kirjoittanut vielä kuulumisia liittyen Yukiconiin, Tampere Kupliiseen tai Popcultiin. Voisin tehdä niistä ehkä jonkin yleisen kokoavan postauksen jossain vaiheessa, mutta tässä postauksessa ajattelin taas kirjoittaa ihanasta yksinshoottailusta ja mun uusista lemppari verkkareista.

Punainen ei oikein koskaan ole ollut mun väri. Urheilupojat kuitenkin ovat mun juttu. En ikinä uskonut, että voisin rakastua Haikyuun niin palavasti, että tekisin kyseisestä sarjasta useamman cossin. Vielä vähemmän kuitenkin uskoin cossaavani Nekomasta ketään, sillä punainen ei todellakaan ole mun väri, enkä ole koskaan siitä pitänyt. Mutta viime Traconissa tuli cossattua Kuroota, kun pelipuku hankittiin pikaisesti sunnuntain cossiksi. Rakkauteni laajeni nyt myös Nekoman verryttelypukuun, joka mahdollistaa useamman hahmon cossaamisen ( ;)) )  

Kuten kaikki mun verkkapuvut, jotka ovat valmiina kotiin saapuneet, tämäkin löytyy Lenzishopin valikoimasta. CLICK. Itselläni puvun koko on L ja reilut 170cm pitkänä se on ihan hyvä. Ainoastaan istuessa en voi koukistaa jalkoja ilman, että housun lahje nousee liian korkealle. Mutta eipä se haittaa, sillä ei puvussa ehdi paljon istuskella jos conissa se päällä pyörii. Suorastaan itken verkkatakin mukavuutta, sillä se ei kiristä mistään, hihat ovat juuri sopivan mittaiset ja vuoritys on mukavan viileä. Taskutkin ovat ihan oikealla korkeudella ja voin tyylilleni uskollisesti laittaa kädet taskuihin. Jollei joku jo tiennyt, rakastan verkkapukuja. Ennen en suostunut laittamaan verkkapukuja missään tilanteissa, mutta nykyisin mulla on melkein aina verkkatakki päällä arkisinkin. Jos rehellisia ollaan, niin Nekoman verkkarit ovat ihan sairaan mukavat ja käytän niitä välillä arkisinkin. 6/5 would recommend

Ehdin juoksuttaa kyseisen puvun jo Popcultissa cossatessani Kenmaa. Punapanda otti taas pari mielettömän hienoa kuvaa (jotka eivät valitettavasti vielä tähän postaukseen ennätä) ja harkitsen jopa niistä coscardin tekemistä. Kenma ei oikein ole mun hahmo myöskään, sillä polkka/leukalinjainen hiusmalli ei istu mun kasvoihin. Mutta oli kivaa ja ainakin kuvat näyttivät hyvältä! Voin myös luvata, että tätä kyseistä Nekoman verkkapukua tullaan näkemään paljon Lume Cosplayn seuraavissa kuvauksissa ja kesän mittaan tulee kyllä kovaan käyttää. Ihanaa, että yksi mun lemppari puvuista pääsee mukaan suureen seikkailuun! 

Palaan muihin aiheisiin taas uudessa postauksessa. Nyt voitte vielä nauttia mun hienoista kuvista, joiden ottaminen oli yksi työmaa. Ei ole helppo ottaa kuvia itsestään. Mulle voi myös käydä jättämässä anonyymiä palautetta sayat.me/tamameru, jollei julkisesti halua jakaa mieteitään, kysymyksiä tai ehdotuksia. Jos haluatte, että kirjoitan jostain tietystä aiheesta, jättäkää ihmeessä kommentteja. Toivottavasti nähdään taas pian uuden postauksen merkeissä!

Sorry for the silence again. I got inspired by my friends who created their own cosplay blog. You should really check it, there will be high quality cosplay stuff coming! --> cossikisut.blogspot.fi
When I cleaned my blog and started all over again, I told myself that I'll make this nice life-style blog. Still most of the content is about cosplay, sorry if you wanted to see something else. I'll try my best and blog more often and about different kind of things. I've been at 3 conventions after Desucon Frostbite but well... I've been busy and so on... But let's talk about my new favorite tracksuit.

Red has never been my color but sport anime boys are my thing.  I never thought that I would cospaly so many characters from Haikyuu. I never thought I would cosplay someone from Nekoma. But last Tracon I was cosplaying Kuroo. After that, my love expanded to Nekoma's tracksuit and now I can cosplay as many character as I want. Wow.

Like every cosplay I haven't made by myself, this Nekoma's tracksuit is from Lenzishop. CLICK. My costume is size L and like you know, I'm about 170 cm tall. The tracksuit fits me well. Only when I'm sitting the pants roll up a little bit, but it doesn't bother me. I love how comfy the jacket is,  sleeves are long enough and the lining is well made and cool. Big plus is that the pockets are working and they're at a perfect level. And this is really important thing to me because I like to put my hands in pockets.  Some time ago I couldn't wear tracksuits but now I'm in love with them. I wear almost daily a tracksuit  jacket and I love cosplays where I can pull tracksuit on. To be honest, Nekoma's tracksuit is so comfy that I'm wearing it casually too. 6/5 would recommend.

I already took this costume to daylight. I was cosplaying Kenma at Popcult Helsinki and damn Punapanda took few super nice pictures again. (You can't find those pictures from this post sorry) The pictures were so nice that I'm thinking of using one of the pictures for my coscards. Even thought Kenma isn't my character with that hairstyle. But like I said, tracksuits are comfy and it was perfect Sunday cosplay.  You will see this Nekoma's tracksuit a lot in Lume Cosplay's next video. It will be part of our jorney whole summer! I'm so excited!!

I will write about something else soon. Here is few pictures that I took alone, it was hard, not fun at all but I hope you enjoy. See you soon. Leave a comment or like this post. If there is something you want me to write about just feel free to tell me. I also have sayat.me/tamameru where you can leave an anonymous comment if you don't want me to know who you are.




4 kommenttia:

  1. Ootan sitä hetkee kun sun haikyuu kuvien alareunas lukee "sponsored by nike" VIEL JOSKUS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku päivä teen vielä suuria. Ehkä pääsen Niken mainokseen. ;-)

      Poista
  2. Jee innostun aina kun näen uusia blogipostauksia, kun blogit ovat niin katoava luonnonvara nykyään! Mutta siis mun mielestä punainen ja Kuroo sopivat sulle hyvin! Voin vaan kuvitella miten mukava toi verkka-asu on päällä. Mä ostin itelleni kans Karasunon verkkatakin ihan vaan löllöily/lenkkeilyvaatteeksi. Siin on vaan se vika, että se on niin weeb, että aina välillä mietin että kehtaanko pistää päälle! Toi Nekoman on cool ja vaan tietäjät-tietää-weeb kun siinä ei oo kanjeja yms. Käyttäisin itsekin 24/7.

    Postaustoiveisiin liittyen: tykkään edelleen lukea kaikenlaista lifestyle hömppää cosplaysta ja oikeastaan mistä vaan muustakin taivaan ja maan välillä (kunhan ei ole kyse tylsästä valkoisesta sisustamisesta ja tähtikuvioinnista, mut en usko että niitä tulee täällä olemaan?? :DD) Ja kirjottele ihmeessä omaa näkemystäs Lumen kuvausprojekteistakin mahd paljon niin täällä on tyytyväinen lukija!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mäkin rakastan blogeja ja valitettavasti suurin osa mun seuraamista blogeista on kuollut. :-( Yritän nyt ihan oikeasti aktivoitua, koska tässä on tapahtumassa paljon kaikenlaista kivaa ja mulla on nykyään kätevä pikkuinen kamerakin, jolla voisin kyllä napsia enemmän kuvia. Täytyy vain itse aktivoitua lisää!!

      Tää kommentti lämmitti tosi paljon, kiitos kehuista ja ajatustesi jakamisesta. Kyllä tällä pari seuraavaa postausta jaksaa kirjoitella. ♥

      Poista