lauantai 27. joulukuuta 2014

3. Jean makeup

Joku ehti huhuilemaan jo uutta blogipostausta ja lupasin sen heti kun avaan tietokoneen. Joulukiireet on syönyt koko kuukauden mun aikaan ja nyt pyhinä olen vain loikoillut. En ole näyttänyt kovin edustavalta pitkiin aikoihin, mutta kuvasin tuossa muutama viikonloppu sitten videon. Instagramissa ja askissa muutamat henkilöt ovat kyselleet, että miten teen silmien rajauksen ja voinko tehdä videon jnejne. Päätin sitten tehdä, mutta en tiedä onko siitä mitään apua kellekkään.

En enempää ala jouluista pulisemaan, koska en mie oikeastaan pidä joulusta. Jos jotakuta kiinnostaa niin tulkaa sitten kysymään. Toivottavasti kaikki kuitenkin viettävät viihtyisän ja rauhallisen joulun. 8---))

Someone already asked when I post again and I promised I do new post when I open my computer. Because xmas, I have been busy whole month and few days now I've been just lazing. I haven't look like a human for a long time, but few weeks ago I filmed a video. In instagram and ask people have asked me how I narrow my eyes and can I do video etc. I decided to do one, but I don't know does it help anyone.

I don't tell more about xmas, 'cause I really don't like it. If someone wants to know something, just come to ask. I hope everyone had a nice Christmas. 8---))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti